Şunun şurası yılbaşına ne kaldı ki, koskoca 2012 yılınıda devirdik sayılır tabi eğer şu 21 Aralığı atlatabilirsek :)) 2013 yılına ilk adımı atarken hepimiz çok mutlu olmak eğlenmek isteriz çünkü nasıl girersen öyle devam eder derler. Dolayısıyle çok şık olmak isteriz özellikle biz kadınlar nedendir bilmem sanki tüm yıl çok mu şık olacağız (otomatikman). Çok özel bir akşam, yılbaşı eğlencesi için güzel bir mekan seçtiniz hatta eşiniz güzel bir parti ayarladı herşey hazır peki ya yılbaşı gecesi akşamı hangi elbiseyi giyeceğim sorusu şimdiden bizi terletmeye başladı. İster istemez o gece arkadaş ortamıyla birlikte dışarıda olacağı bu nedenden dolayı herkesin içinde en şık görünen biz olmak isteriz. Bunun yanında şık olmakta yetmiyor birde pişti olmamak lazım. İşte bu yüzden en popüler elbise yerine en akılcıl çözümü sizlere sunuyorum. Aşağıdaki elbiseleri inceleyip hemen kendinize güzel bir kombin yapın. İyi şanslar bebeklerim.