Tekstil sektöründe öncü olan bir markanın yaz kreasyonu hakkında bilgi vermek ya da bu markayı moda konusunda yorumlamak gerçekten zor olmasa gerek. gucci 2013 ilkbahar yaz stillerini sundu bile. Bu harika modellere odaklanmamak elde değil değil. Mavi sivri topuklu ayakkabılar gerçekten biz bu moda işini biliyoruz ve yeniden yaratıyoruz der gibi. Cesur tonlar insana daha çok enerji ve güven verir havasında. Kadınsı dokunuşlarla zenginleşen Gucci terzileri ürünlerindeki yaratıcılıkları kadınlara borçlu olduklarını söylüyorlar. Gucci yeni tasarımlarıyla kadınları daha seksi kılmayı hedefliyor, bu denli yüksek bir koleysiyonda sizlerinde bir çabası dağilinde harika ürünler yaratılıyor.

Geniş kollu, fırfırlı desenli, hayvan baskılı desenleriyle cesur bir kadın görünümü sağlanmış. Ayrıca aksesuarlarıyla harika dokunuşlar yaratan gucci tasarladığı ürünlerle cesur kadın imajını vermeyi başarmış.