yenikadinmodasi.com

Çok az kaldı bayanlar hayat arkadaşınızla harika özel bir akşam geçirmek için size bir kaç fikir sunacağım. Ondört şubat sevgililer gününü aşık olduğunuz adamla daha da özel geçirmek ve geceyi sizin için daha da özel kılmak için bir kaç taktiğim var. Sevgililer günü için plan yapmaya geciktim demeyin 14 şubat 2013 sevgililer gününe tam dört gün kaldı önünüzde plan yapmak bunları uygulamak için gerçekten hatırlı bir vaktiniz var.

Şimdi öncelikle sakın demeyin sevdiğim adam bana özel plan hazırlasın bişeyler yapsın diye. Her sene onların sırtına bu yükü vermekten vazgeçin. Bu sırf onların görevi değil sizin de göreviniz. Bir kadın olarak ona sürpriz hazırlamanız, hedi almanız ve organizasyon yapmanız sizi onun gözünde daha da yüceltecek ve saygı göstereceği bir hal alacak. Sevgililer günü için mutlaka çok bakımlı olmak için elinizden geleni yapın. Özellikle iç giyiminizden tutunda, vücud bakımınız, üstündeki kıyafetleriniz hiç olmadığı kadar özel olsun yılda birde olsa ona fazlasıyla özen gösterin. Şimdi şeklimizi şemalimizi hallettikten sonra hatta o akşam için kuaför randevusu aldıktan sonra sırada otel rezervasyonu var. Çok abartmadan üç veya dört yıldızlı bir otelde yani bütçenize göre bir rezervasyon yaptırıyorsunuz. Sakın illa beş yıldızlı olmazsa kötü olur diye düşünmeyin emin olun ki üç veya dört yıldızlı otellerinde harika sevgililer günü programları oluyor. Rezervasyon yaptırırken dikkat etmeniz gereken odanın özellikleri mutlaka çift kişilik yatak olsun ve yapabiliyorsanız jakuzili özel bir oda ayarlayın. Rezervasyon sırasında otel görevlisinden odaya şarap veya çiçek koymasını isteyebilirsiniz mutlaka uygun bir fiyata yardımcı olurlar.

İşte ufak bir kaç fikirle hayatınızın unutulmaz akşamı ve harika bir organizatör eş havası kazanacaksınız. Hem de sizin içinde olağanüstü bir akşam olacak. Bol şans hanımlar umarım harika bir plan olur.

14 Şubat'ta Hayat Arkadaşınızla Harika Bir Gece Geçirin