2013 yaz modası ayakkabısı yine birbirinden hoş renklere sahip. Fakat platform topukları bu yaz oldukça az göreceğiz. Platform topuk yerini daha narin ve ince topuklu ayakkabılara bırakıyor. Bunun yanında tatbikî yazın vazgeçilmezi bilekten bağlamalı ayakkabılar yine oldukça sık rastlayacağımız modellerden. Bu yıl renk konusunda oldukça canlı renkler bizi bekliyor. Eskiden yazlık ayakkabıda neredeyse tek renk olan beyaz artık tarihe karışıyor ve yerini pembe, kırmızı ve en çok da yeşile bırakıyor.
Tüm bunların yanında geçen yazın sonlarına doğru sık rastladığımız yazlık burnu açık, delikli çizmeler bu yılın en moda ayakkabılarından oluyor.

Ayakkabı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Ayakkabı almaya öğleden sonra, hatta akşam üzeri gidiniz. Belki şaşıracaksınız ama, ayaklarınız sabahları daha küçük ve dardır. Aslında alırken rahat bulduğunuz ayakkabınızın daha sonradan sıktığını hissetmenizin sebebi de budur. Buna dikkat ettiğiniz taktirde ayakkabı rahatlığında en doğru seçimi yapacaktınız.

2013 yazlik bayan ayakkabi modelleri, 2013 yazlık bayan ayakkabı modelleri2013 yazlik bayan ayakkabi modelleri, 2013 yazlık bayan ayakkabı modelleri

Ayakkabı Ayağınızı Sıkıyorsa Yapılması Gereken : İri bir parça pamuk sirkeye batırılır ve ayakkabınızın burun kısmına konarak bir gün bekletilir. Bir gün sonra pamuk çıkarıldığında ayakkabınızın bir miktar genişlediğini görebilirsiniz.