Butik Dekorasyon Önerileri

Butik dekorasyon önerileri listemizde, butik mağazalarınıza rahat birkaç dokunuş yaparak iyi mi daha iyi hale getirebileceğinize dair fikirler vermeye çalıştık. Mağaza da sattığınız ürüne nazaran değişik birçok seçenek bulunsa da, gerek ürün özelliklerine ve gerekse genel özelliklerine nazaran sunduğumuz fikirler, müşterilerinize daha cazip ve iç açıcı bir ortam sunmaktadır. Butik Dekorasyon Önerileri Raf Detayları Bilhassa […]

Butik Dekorasyon Önerileri

Raf Detayları

Bilhassa ayakkabı ve çanta satışı yapıyorsanız, kesinlikle geometrik şekillere haiz raflardan oluşan bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Mağazanın merkezine koyacağınız dekoratif büyük bir rafın her bölmesine yalnız bir tane ayakkabı yada çanta koyarak, bu butik dekorasyon önerisi ile mağazanızı daha çağıl hale getirebilirsiniz.

Dekoratif Askılıklar

Klasik rahat mağazalarda kullanılan elbise askılıkları yerine, gene mağazanızın ortasında bulunacak dekoratif askılıklar fazlasıyla mağazanızın şeklini değiştirmeye yetecektir.

Aydınlatma ve Ters Tavan

Aydınlatma ve ters tavan, bir dekorasyona en güzel görüntüyü veren iki ayrı detaydır. Bundan dolayı bu iki detayı en iyi şekilde uygulayarak, güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Soyunma Odası

Küçük ve itina gösterilmemiş bir soyunma odası yerine, müşterilerinizin giysileri daha ferah ve rahat bir halde denemesine imkân vermek için tasarlanmış bir oda fazlaca daha işe yarar bir seçenektir.

• ÇOK OKUNAN
  • YORUM