%0,42
    8,2040
    %-0,13
Butik Dekorasyon Önerileri

Butik dekorasyon önerileri listemizde, butik mağazalarınıza basit birkaç dokunuş yaparak nasıl daha iyi hale getirebileceğinize dair fikirler vermeye çalıştık.

Mağaza da sattığınız ürüne göre farklı birçok seçenek bulunsa da, gerek ürün özelliklerine ve gerekse genel özelliklerine göre sunduğumuz fikirler, müşterilerinize daha cazip ve iç açıcı bir ortam sunmaktadır.

Butik Dekorasyon Önerileri

Raf Detayları

Özellikle ayakkabı ve çanta satışı yapıyorsanız, kesinlikle geometrik şekillere sahip raflardan oluşan bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. Mağazanın merkezine koyacağınız dekoratif büyük bir rafın her bölmesine sadece bir tane ayakkabı veya çanta koyarak, bu butik dekorasyon önerisi ile mağazanızı daha modern hale getirebilirsiniz.

Dekoratif Askılıklar

Klasik basit mağazalarda kullanılan elbise askılıkları yerine, yine mağazanızın ortasında bulunacak dekoratif askılıklar fazlasıyla mağazanızın şeklini değiştirmeye yetecektir.

Aydınlatma ve Ters Tavan

Aydınlatma ve ters tavan, bir dekorasyona en güzel görüntüyü veren iki ayrı detaydır. Bu nedenle bu iki detayı en iyi şekilde uygulayarak, güzel bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Soyunma Odası

Küçük ve özen gösterilmemiş bir soyunma odası yerine, müşterilerinizin kıyafetleri daha ferah ve rahat bir şekilde denemesine imkân vermek için tasarlanmış bir oda çok daha işe yarar bir seçenektir.

• ÇOK OKUNAN
  • YORUM
2020-01-31 21:31:46
error: Content is protected !!