Yeni Kadın❤️💛💙🖤Modası Kadına Dair Herşey

Kış Aylarında Cilt Tonuna Nazaran Pastel Rengin Kombinde Yeri - Yeni Kadın Modası

$2.721,4500
    $0,9369
    $36.171,4100
    $178,0300
Kış Aylarında Cilt Tonuna Nazaran Pastel Rengin Kombinde Yeri

Kış Aylarında Cilt Tonuna Nazaran Pastel Rengin Kombinde Yeri Her hanım pastel tonlarına genel olarak önem verse de zıtlık mevzusunda bu anlamda bir tavır takınmak durumunda kalmalıdırlar. Açık renkli bir tene haiz olan hanımefendilerin genel olarak koyu ve kahve renklerine odaklanarak; seçimlerini bu şekilde gerçekleştirmeleri gerektiği belirtilmektedir. Koyu renkli bir tene haiz olan hanımefendilerin ise […]

Kış Aylarında Cilt Tonuna Nazaran Pastel Rengin Kombinde Yeri

Koyu renkli bir tene haiz olan hanımefendilerin ise daha açık ve krem tonları ağırlıklı olan pastel renklerine yönelmeleri etkili olacaktır. Böylelikle tenlerinin giyim seçimleriyle görkemli bir uyum içinde olması sağlanabilecektir. Genel itibarıyla bu tip tercihlerde bulunan kişilerin aradıkları görsellikleri yakalamaları durumu gözlemlenebilecektir. Kış aylarında bu şekilde hareket etmek hanımefendilerin artılarından biri olarak adlandırılabilecektir.

Esmer ve kızılların ise pastel tonlarından uzak kalmaları tavsiye edilmektedir. Tenlerini daha nefes göstermemeleri adına bu renk grubunu kullanmamaları gerekmektedir. Genel itibarıyla daha parlak ve daha canlı renk gruplarına yönelmeleri gerektiği ifade edilmektedir. Bununla birlikte da renk tercihlerini bu şekilde yapabilmeleri sürekli olarak güzelliğini en üst seviyede yansıtacakları anlamına da gelmektedir.