%-0,12
    %0,51
    %0,74
Koltuk Şalları ile Oturma Odasını Bambaşka Bir Noktaya Taşıyın

Salon dekorasyonu oldukça basit bir biçimde görülse de aslında seçim esnasında zorlu bir süreç olarak adlandırılmaktadır. Kanepelerin ve uyumlu olacak olan diğer detayların seçimi işlemi son derecede zaman kaybettiren uygulamalar olarak ifade edilmektedir. Bu tip detayların bir tanesi de koltuk şalları olarak görülebilmektedir.

Oturma gruplarının renkleriyle uyum içerisinde olması gereken koltuk şalları, oturma odalarında ilk dikkat çekecek olan ögelerden bir tanesi olmasından dolayı, etkili bir görsel öge olarak değerlendirilmektedir. Bu seçenekle beraber; aynı renklere sahip olan koltuk şallarının çizgisini de oturma gruplarına bağlı olarak tercih etmek her zaman başarılı bir oturma odasını ortaya koymada önemlidir.

Oturma grupları içerisinde önemli bir yer tutan koltuk şalları, aynı zamanda da tasarımları ve içerdiği dantel ögeleriyle de ön planda yer almaktadır. Bu koltuk şallarının koltuklar üzerinde ne gibi bir deseni meydana getirdiği konusunda da ev sahiplerinin hassas olmaları gerekmektedir. Böylelikle tam olarak aradıkları gelişmeleri içeren sonuçlara ulaşabileceklerdir.

• ÇOK OKUNAN
  • YORUM
2020-01-31 21:31:46
error: Content is protected !!