Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri

Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri Yatak odası seçimleri esnasında da renklerin oldukça önemli bir husus olduğu görülebilmektedir. Renklerin uyum içinde olmasına dayalı olarak adımlar atılmalı ve evlerin ölçülerine bağlı olarak aynı tip renklerde eşyaların alımı gerçekleştirilmelidir. İç mimari mevzusunda bu tip bir hareket içinde yer almak artı bir özellik katacaktır. Yatak odasına dair renk seçimleri […]

Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri

Yatak odasına dair renk seçimleri esnasında genel olarak pastel renkler ön plana çıkmaktadır. Rahat ve yormayan renkler olarak adlandırılan şeker pembesi, şampanya rengi, sarı ve su yeşili benzer halde renklere yönelmek etkili bir tercih olacaktır. Bunun yanında da etkisiz bir mobilya tercihinde bulunmak da önemli bir etki yaratabilecek türdedir.

Yatak odasında renk seçimi noktasında en fazla dikkat edilmesi gereksinim duyulan mevzu perde renkleri olacaktır. Güneşlik seçiminde kalınca kumaşları tercih edecek olan kişilerin bununla beraber da şifon, dantel ve tül detaylarını içeren perdelere yönelmeleri de söz mevzusu olabilecektir. Mobilyalara bağlı olarak da aynı tonlarda perde seçimlerinde bulunmak yatak odasını görsel açıdan daha etkin kılacaktır.

• ÇOK OKUNAN
  • YORUM