Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri

Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri Yatak odası seçimleri esnasında da renklerin oldukça önemli bir husus olduğu görülebilmektedir. Renklerin uyum içerisinde olmasına dayalı olarak adımlar atılmalı ve evlerin ölçülerine bağlı olarak aynı tip renklerde eşyaların alımı gerçekleştirilmelidir. İç mimari konusunda bu tip bir hareket içerisinde yer almak artı bir özellik katacaktır. Yatak odasına dair renk seçimleri […]

Yatak Odası Dekorasyonunda Renk Seçimleri

Yatak odasına dair renk seçimleri esnasında genel olarak pastel renkler ön plana çıkmaktadır. Huzurlu ve yormayan renkler olarak adlandırılan şeker pembesi, şampanya rengi, sarı ve su yeşili gibi renklere yönelmek etkili bir tercih olacaktır. Bunun yanında da nötr bir mobilya tercihinde bulunmak da önemli bir etki yaratabilecek türdedir.

Yatak odasında renk seçimi noktasında en fazla dikkat edilmesi gereken konu perde renkleri olacaktır. Güneşlik seçiminde kalın kumaşları tercih edecek olan kişilerin aynı zamanda da şifon, dantel ve tül detaylarını içeren perdelere yönelmeleri de söz konusu olabilecektir. Mobilyalara bağlı olarak da aynı tonlarda perde seçimlerinde bulunmak yatak odasını görsel açıdan daha etkin kılacaktır.

• ÇOK OKUNAN
  • YORUM